studion

Gick upp strax före 7 imorse för att lämna in bilen till "doktorn" som barnen säger sen va dagen i full gång fram tills nu, 9pm.
Körde R till skolan, gick till gymmet, hämtade barnen, åkte till parken å lekte lite sen hem. Skulle precis börja med middan då J kom hem. Hon skulle till studion å frågade om jag ville hänga på, SJÄLVKLART! Shit, de va inte som jag trott de skulle va. Blir absolut att åka dit fler gånger. Hon ska va där hela nästa månad så de blir najs ^^
Hennes vän höll på att filma för en serie så fick se lite hur de gick till, stog bakom scen och kollade. Bra fränt men ändå inte, haha.
Vet inte vad jag ska berätta, va bara dit en snabbis. J tycket jag skulle komma under en dag istället så kunde hon visa mej runt lite bättre och alla va inte så trött. Ska bli kul, hoppas de är nån känd serie på G då ;)
Just de, studion brevid den vi va till va Dr Phils, wööhöö. J tog min kamera och fotade hej vilt, haha. "Maria ställ dej där, och där, och där. Du måste ha ett kort med detta" De va najs av henne att göra de :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0