ENERGI :D

Ligger nu och slappar (som vanligt) innan de är dags att åka till dagiset. Va meningen att jag skulle sluta efter de men måste hämta dom och sen köra F till hennes gym class. A skulle på nå möte tillsammans med J om filmen dom ska göra i vinter men efter de skulle hon ta barnen.

Är nån musik festival på gatan här vid mej i morgon så "stora vägen" är avstängd, ska bli skoj. Mycket folk kommer de bli. Va meningen att jag skulle ha barnen lörda kväll för J ska på brölopp men A skulle ta dom, vilket betyder att jag kan gå å kika på festivalen :) Jag har världens bästa host family. Barnen är underbara och mammorna är toppen, hur coola som hellst. Men inget slår min riktiga familj <3 hihi (pluspoäng nu mamma?)

Känns som om de här kommer bli en bra dag, vet inte varför men hoppas verkligen känslan håller i sej. Jag har energi, det pirrar i kroppen men jag vet inte från vad, känner mej glad och är allmänt pigg :) *peppar peppar*


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tack för kommentaren, nu är du med på listan! :) Vilken organisation åker du med? :)

2010-10-01 @ 20:24:55
URL: http://nathalieidasofie.blogg.se/
Postat av: Mamma

Klart jag vet att jag är nr 1.Ha,ha.

Har Simon här den här helgen.Frågade vems gull han va idag.Vet du vad han svara? Oste ull! Han sa det flera gånger men tll slut va han ommas ull.

Kul att du känner dej bättre.Ha så kul ikväll.

Älskar dej,puss och kram

2010-10-01 @ 21:19:52
Postat av: Maria

Nathalie: Jag åkte med CCMamma: Å plutten, skicka hit han!

2010-10-02 @ 17:42:58
URL: http://aupairaventyret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0