Bubbla

Gardagen, vart ska jag borja? Eftersom min ide att vara smurf sket sej nar Madelene fick hora om det sa vart de att tanka om och jaga ny utstyrsel. Men efter mycket om och men vart jag till slut ett troll, eller skulle forsoka forestalla ett troll iaf. Hem, duscha, packa sen tillbaka och forsoka spoka ut och och komma i fin form. Och i fin form kan vi saga att vi kom, iaf jag och Stella, haha. Vi va inne i varan bubbla dar ett tag sen spracktes den trakigt nog innan vi drog pa krogen. Val dar va de att svepa i sej nagra ol sa man kom i form igen. Mycke svenskar dar och riktigt trevligt. lyckat kvall trotts att vi holl pa att bli utkastade ett x antal ganger, men vi holl oss kvar, anda till slutet :) Vi kollade igenom kameran imorse och fick oss ett gott skratt. Madde hade tydligen filmat, behover jag saga natt mer?

Ligger nu med en arm som inte funkar som den ska, rattbo till har, svullet ansikte och har flashback fran igar. Behover jag saga att jag hade kul igar? :) Lar jobba ikvall men imorgon sa J att de ar ett javulskt party pa Saanta monica Blvd som hon tyckte jag skulle ga pa, for att uppleva riktigt halloween partande :) Halloween ar sjukt stort har, en av dom storsta helgerna? Ska man kla ut sej imorgon aven fast man bara gar hemma? Ringklockan kommer ga varm gissar jag pa.

Forsokte mej pa att ladda upp lite bilder man gar fan bet. Ska ta med kameran till Madd-lusen nan dag sa kan jag ladda over fran hennes dator. Tankte jag skulle ta mej ut och fota nan kvall, sa javla fina kvallar nu, speciellt nar solen gar ner. De enda som fattas skulle va en trevlig karl under promenaden ;)

Nej powernap innan Baby och teeny kommer hem

Svineri!

Lunchen intagen och snart bar det av till West Hollywood for att dumpa av baby-bo pa dagiset sen visare och fixa kladsel for ikvall. Tror jag vet va jag ska va, hoppas jag hittar "allt" bara. Kommer bli king ikvall. Ska svinas som aldrig forr. Kanns som de ar dags for ett riktig dunder kabrash, va lange sen ^^ Kameran ar ett maste men eftersom jag inte kommit pa an hur man laddar upp bilder med den har datorn far ni vanta. Lar kila, mycket som ska fixas. Utdate kommer, lovar :)

Inse!

Med J's California playlist i bakgrunden sitter jag och tanker tillbaka pa tiden har i staterna. Sa mycket jag upplevt, sa mycket jag insett om bade mej sjalv och andra, jag har vuxit bade som person och pa bredden, jag har fatt nya vanner, en extra familj och massor av erfarenhet. 3 manader har gatt fort, alldeles for fort. Kan inte fatta de sjalv och snart ar jag pavag hem igen. Jag hade ett mal, en drom men nadde inte riktigt anda fram. Jag ar anda stolt over mej sjalv och oerhort glad over att jag tog chansen. Jag drog, lamnade allt. Med endast 2 vaskor som bagage startade jag om, borjade ett nytt kapitel i livet.

Annu mera jobb och annu en kvall stog pa dagens schema. Fick dock vara ledig mellan 12.30-5pm sa passade pa att steka mitt blekfeta flask lite. Kommer nog inte hinna bli brun innan hemfard men lite farg hoppas jag att fa. Nar jag lag dar i stolen brevid poolen tankte jag pa er dar hemma. "Har ligger jag, steker i solen, 25-30 grader varmt i slutet av oktober. Hemma har ni langkallingar, eld i spisen och dunjacka." Sen slog de mej att snart ar de aven min tur, hem till kylan. Gissar pa att jag kommer bli sjuk forsta tiden, forkyld av klimatomstallningen. Sen tidsskillnaden, hur lange tar de innan jag vanjer mej med svensk tid? Mycket som snurrar, mycket som ska fixas och framfor allt alla javla planer jag har nar jag kommer hem :)

Nar man har vart borta ett tag sa inser man hur mycket man vill gora, vill uppleva och vara med om. De finns faktiskt saker att gora, aven i frbg :) Resan har har fatt mej att inse att man ska ta vara pa tiden, gora de man vill och inte vara radd for att vaga forsoka. Man maste chansa, man maste ta for sej om man vill komma nan vart!
Gud, skulle kunna gora de har inlagget hur langt som hellst men satter nog punkt har, punkt!



jobba jobba jooobba!

Nyss kommit hem, jobbat saklart :( Mycke korande idag, pjuu. fram och tillbaka, fram och tillbaka. Har blitt manga timmar redan, 40 timmar och de ar 4 dagar kvar :O Imorgon maste jag jobba kvall igen, hatar nar J har filmning, men     Bara att bita ihop :) Imorgon har Baby-Bo playdate innan dagiset, eller halloween party rattare sagt om man fragar henne. Det betyder att powernapen inte blir av sa gruvar mej om jag maste plocka upp dom :P

Halloween till helgen och jag har ingen aning om va som hander. Party pa fredag iaf och jag ar ju saklart ute i god tid for att fixa maskeraddrackt! Va fan ska jag va? Far slanga ihop na snittsigt. Pa sondag ar det ju riktiga halloween, ryktas om en parad i west hollywood som ska va natt att se. Kasnke blir en svang dit, eller en svang nan annanstans? Far forska lite och se va de blir.

Ska lagga mej nu, sjukt trott och tankarna som snurrar runt gor mej inte direkt piggare! See you, night!

.

Were you just kidding?
Cause it seems to me, this thing is breaking down
We almost never speak
I don't feel welcome anymore
Baby what happened, please tell me
Cause one second it was perfect, now you're halfway out the door
Was I out of line?

Resume!

Helgen i Ohio ar avklarad, gick finemang. Lite knovvel med sittplatserna med de loste sej tillslut. Tips som ska resa med smabarn, se till att dom har TV pa planet. Saklart fick vi ett gammalt plan med bara gemensama TV apparater, sma skarmar lite har och dar. Forsta tva timmarna gick fint for da visades Toy story 3 sen vart de trakiga vuxenprogram vilket inte gick hem hos barnen. R gjorde allt hon kunde for att inte somna men tillslut kunde hon inte halla emot, men hade fortfarande en kvar att forsoka underhalla. dom tva sista timmarna va inte att leka med. en uttrakad 6 aring pa ett plan, ni kan tanka er hur de va. Lassades sova och tillsslut somnade hon for en stund. Val framme i Ohio hade jag ingen aning om vart jag skulle. de enda jag visste var att Morfarn skulle mota oss vid bagaget men jag visste ju inte hur han sag ut. som tur va kande barnen igen honom for jag gick forbi han, haha. Hamtade bagaget och akte mot huset. Eftersom vi missade 3 timmar av dagen (tidsskillnaden) sa vart klockan lite sent innan vi komm till sangs. J's tva broder kom under natten sa nar vi vaknade upp va huset fullt av folk. Kande mej ganksa liten men gick snabbt over. J skulle inte komma forran 7 tiden sa va bara att forsoka underhalla barnen tills dess. Hade 3 extra att se till lite da och da. 2,3,4,6 och 7 ar va lite utmanade men gick fint :)

Sondag och brolop. Va inget brolopp som jag trodde, va bara en vittnes grej for dom hade redan gift sej sa va  typ en vanlig gudstjanst plus deras vittnes grej. Kyrkan ar inte min grej direkt och de har va fan varre an att ga i kyrkan i Sverige, boooooring! aja, overlevde och drog tillbaka till huset dar de serverades brunch och mingel. Va trevligt men lite trist, haha. sen va de dags att dra sej mot flygplatsen. checkade in bagaget och gick mot tullen men inser nar vi kommer fram att de va varldens ko. Forsokte smita in men gick inte :P Fick stalla oss sist men vi kom pa en fin losning. Personer i rullstol far ju ga fore sa satte Lillan i en och passaerde ;) I tullen lamnade vi fel pass, jag hade Js och J hade mitt men de gick tydligen de med. Jag vart helt plotsligt brunett och 40 ar och J vart blond och 19 ar. Tajkon delux. Saklart fick vi splittrade sittplattser sa va tvungen att forsoka fixa de. Dom kunde inte fixa sa alla satt tillsammans sa vi satt tva och tva. Tacka gudarna att de va TV pa hemvagen :P Men iaf, precis nar vi skulle ga pa planet sa vart lillan akut toanodig sa va bara att spring till narmast dass. Skulle lyfta upp henne for att de skulle ga fortare och kande da att behovet va redan gjort, typiskt. In pa toa och va ser jag, de va inte nummer ett utan nummer tva, inte direkt mysigt. Bara att forsoka torka rent och pa med nya klader. Man ar ju ruttinerad nu och har extra ombyte i handbagaget ;) haha. Allt gick bra och vi kom hem till slut!

Igar vart de en laaang dag. 07.00-01.00, alltsa 18 timmar. Slangde mej direkt i sangen och somnade bums. klockan 02.00 ringer de i min svenska mobil och ser att de ar ett borlange nummer. Eftersom jag hade missat natten innan fran Romme alpin sa antog att de va dom igen. visst hade jag ratt. Dom ville ha mej pa en intervju men berattade att de kunde bli lite svart just nu. En annan kille skulle ringa mej under dagen. Far se va de blir. Har ju fatt jobb pa safsen sa vet inte hur jag ska gora. Far tanka pa saken lite. Forvantade mej inte att fa natt overhuvudtaget eftersom jag va sen in med ansokan sa ar supernojd med natt bara :)

Idag hoppas jag pa att fa sluta lite tidigare iaf eller att fa jobba hos J sa jag kan ga och lagga mej nar jag vill :P Ska traffa Madde och se om vi kan hitta na till Halloween till helgen. Eftersom jag fortfarande inte har nan telefon sa kanner jag mej lite off men har vart saaa skont utan mobil. Synd bara att jag ar i behov av en pga jobbet, har vart lite kruxit den forra veckan, men loser sej alltid :)
Ang telefoner, har fortfarande inte bestamt an vad jag ska kopa. Och nu nar jag vart utan en kanns de som om jag inte vill ha nan :P Men antar att de blir annolunda nar jag kommer hem, kommer nog behova en da. Sa na tips pa telefon?



Off to Ohio!

Off to Ohio. Tar inte med mej datorn sa nan uppdatering over helgen blir de troligtvis inte. ska forsoka slanga ihop ett when i'm back! om tre timmar sitter jag pa planet, tjing!

Tankar

Blir ni forvanade om jag sager att jag inte borjat packat an? Eller att jag inte har en aning vad jag ska ha for klader och skor pa broloppet? Har inte ens packat barnens vaska :O Kanske borde ta tag i de ganska snart. Imorgon 7.30am aker vi mot flygplatsen, alltsa om mindre an 24 timmar. Panik? - Nej. Nervos? - Nej. Vet inte va som har hant med mej, tar allt som de kommer utan na krusiduller. Kanns javligt skont ska jag saga er :)

Under mina manader har har jag utvecklats na enormt. Ar sa javla glad att jag tog den har chansen, tyvarr nadde jag inte malet men de spelar ingen roll. Jag gjorde det, jag lamnade allt och akte. Jag tog steget ut i livet! Har sa manga tankar som snurrar just nu, maste forsoka rensa bort lite och bara tanka pa de som verkligen betyder natt. Allt annat onodigt skit maste rensas bort. Hur de ska ga till aterstar att se.

Vart ett kort inlagg, maste borja se over packningen, jobbar till Midnatt ikvall sa =/

LA till Ullared

Kan inte annat an skratta at mej sjalv. Lovade att folja med syrran ner till Ullared direkt efter jag kommit hem. Kommer fran Los Angeles och aker till Ullared, haha. Vad ska jag gora dar? Vad kan jag handla dar som jag inte kan handla har? Hmm. Men pa ett vis ar det ju bra, kan ju inte ta med mej hur mycket som hellst hem (tyvarr) sa kan ju passa pa att kopa julklappar i Ullared istallet. Men fragan ar vart jag ska fa alla pengar ifran? Ah de loser sej :)
Vi tankte bila ner over dagen sa ar nagon sugen att hanga pa sa varsegod, forst till kvarn. Vore kul om vi kunde bli ett helt gang, gar ju att ta fler bilar om de ar sa :)


Annars da? Regnet pissar ner och gor mej deppig. "Alltid fint vader i Califonia" jo kyss mej nanstans. Har varit gratt, kallt och regnit i flera veckor nu, borjar bli bra less pa det. Igar varnade dom for storm, kraftig storm men klarade oss ganska bra har iaf. Har heller inte fixat utstyrsel till varken broloppet eller halloween. Kanns som de kanske dags att ta tag i de, speciellt till broloppet eftersom vi flyger pa fredag morgon. Halloween da, va ska jag va? Haxa sa jag klipper kla ut mej sa mycket kanske? ^^

Flygbiljetten kan jag inte boka forran tva veckor innan hemfard pga formedlingen sa far vanta till mitten av november innan jag vet natt exakt datum. Haller ocksa tummarna pa att de loser sej i vinter med jobb. Vet att jag va/ar sent ute men gar alltid att forsoka. Kommer fa kli om jag bara ska ga hemma hela vintern.

Har borjat fundera over iphone och ipad, vet inte hur jag ska gora. Har borjat funderat pa en HTC istallet eftersom jag inte kan kopa iphone 4. Far se hur jag gor. Nan som vet natt om HTC och kan rekomendera nan bra? :)

Viktigt mamma!

Vet inte va jag ska skriva, hander inte sa mycket. Vadret suger vilket gor mej deppig, vill ju ha farg innan jag kommer en. Vill inte va nan blekfis na mer! Har fortfarande ingen telefon, kanns skont som fan :) Lite problem nar de galler jobbet men de loser sej alltid pa natt vis. Va meningen att jag skulle fatt en ny igar men va nu strul sa sket sej. Forstar mej inte pa sant dar sa overlamnar de till A's assistent. Tankte jag skulle se Jackass 3D imorogn eller pa torsdag, sa ar nan sugen att hanga pa ar ni valkommen!
Pa Fredag flyger vi till ohio, jag och barnen. J kommer pa lordan. Ska bli spannande och traffa hennes slakt, helt sjalv dessutom, haha. Far se va de ar for typer. Maste aven hitta natt att ha pa mej, klanning, byxor, kjol?

Mamma, jag vet att du laser sa kolla upp hur du jobbar forsta och andra veckan i december och hor av dej till mej! Meddela vilka dagar du ar lediga sa ska jag forsoka boka min biljett efter de, hellst sa snart som mojligt, TACK!

museum

Trevlig och mysig dag  om man bortser fran min forsvunna telefon, putts vack. Foljde med J och barnen till natt museum. Hon skulle ha ett mote i narheten sa passade barnen under tiden. Va ett museum med gamla djur tex dinosarier och sant som levde for ur lange sen. Dom har hittat ben och rester och sen byggt ihop de, va ganska frant att se. Tog lite kort men ni vet situationen sa bilder kommer inom oviss framtid. Efter de gick vi over till ett annat museum, art museum. Forsta delen sog hastpung, art ar inte direkt min starka intresse Men andra delen va kul att se, lite mer modernt. Fick tyvarr inte ta na bilder dar sa kan tyvarr inte dela med mej av konsten ^^

Har tydligen sett och traffat manga kandisar. Vart att prata om de i bilen och J berattade att jag sett en hel del, men eftersom jag ar vardelos pa skadespelare och sant har jag noll koll. Kollas sallan pa TV eller film sa inte latt att veta da :P Bryr mej inte sa mycket heller, hade jag gjort de hade jag vert mer insatt. J tycker iaf de ar bra att jag ar lite bakom flotet nar de galler den saken, da behover hon att va radd att jag freaks out nar jag ser nan och hon far skammas :P Kommer bli jalvigt svart att saga hej da, svarare an att saga hej da till min riktiga familj, forlat mamma. Men nar jag sa hej da till familjen i Sverige visste jag ju att jag skulle se dom inom ett ar igen, nar kommer jag fa se dom har igen? Jag SKA tillbaka och halsa pa, och de hoppas J ocksa. Kanns skont att jag ar valkommen tillbaka trots att jag avbryter mitt ar. Ar glad att dom tog de sa pass bra och att de loste sej pa basta satt for dom. J har ju berattat for mej om hennes "nanny" drom och jag ar en del av det :) Kommer bli ett kanslosamt avsked men de tar jag da, nar den dagen val ar har.
Gjorde ett forsok att ladda upp bilder men fattade inte, javla mac. Fattar inte ett skit men maste val borja lara mej om jag ska kopa en ipad, eller en iphone. Har inte bestamt mej an, maste ga dit och fraga hur dom funkar i Sverige. Om jag kan kopa en iphone utan At&t blir det nog en san, men kan jag inte de blir det en ipad.
Kollade igenom va jag har lagt undan for hemresan och de va lite klader anda, men langt ifran tillrackligt :)
  • 3 tjocktrojor
  • B-H:ar
  • Trosor
  • strumpor
  • Basket shorts
  • I <3 NY troja (sjalvklarhet)
  • tunika/klanning
  • 4 T-shirt
  • 3 sma nascar bilar
  • Presenter, som jag inte kan beratta eftersom jag vet att ni som ska fa de laser
Har hittat ett bra flygbolag som tillater tva bagage (icelandair), hoppas de finns na rimliga priser och flyg till Sverige nar jag ska hem. Vet fortfarande inte nar det blir men nangang i december. Den "nya" au pairen kunde inte komma forran da och jag lovade att stanna tills hon kom :)

Outlet and camping!

Idag va de dags for outleten som jag tjatat om sa lange, men vilken besvikelse. Viss va val inte jatte vardelost men verkligen ingen hit. Sportklader, barnklader eller tantklader va utbudet. Nagra fa affarer som va natt for mej. Hade hoppats pa att spendera alla mina pengar och shoppa loss riktigt, men ikke. Trottnade ur efter en stund som vanligt, sa kopte saker bara for att. Inget passade val perfekt men skit samma ^^ Letade som en tok efter en klanning jag kan ha till broloppet men hittade saklart ingen :( Blir ut pa klanningjakt i veckan, maste hitta nan, annars far jag val ga naken ;) Dagens inkop:
  • Ett par Jeans
  • 3st T-shirtar
  • En tunika
  • Klader till Simon
En riktigt besvikelse. Men Har ju 1,5-2 manader pa mej att hitta mer fynd sa behover nog  inte va orolig. Sinom ar nog den som kommer fa mest presenter, finns saaaa mycket till han! Skulle kunna kopa hur mycket som hellst men maste tanka pa att de ska fa plats i tva resvaskor. Alla nya klader ligger kvar i pasarna, ska inte anvanda det heller. Ska borja packa ner det i den ena vaskansnart innan rummet ar tackt av pasar.
Har matt riktigt daligt idag, troligtvis av gardagens grilling. Madde sa har efter BBQ:n at Gregory ocksa sa inge mer grillat for min del :( Planen va att ga ut ikvall men de sket sej ganska rejalt. Istallet stannade jag hemma och campade pa bakgarden med "familjen", riktigt mysigt. Gjorde en liten eld, hade ett litet talt, filtar och picknick. Grillade aven masmelo (stavning) med smalt choklad, dock inte jag. Fick sitta och kolla pa nar dom gottade sej :( Kanns ganska pissigt att va begransad, speciellt har. Nar jag kommer hem va de lika fan men har vill jag inte va begransad av att inte kunna gora saker, men men, that's life. Ska inte klaga, har de ganska bra for ovrigt sa.
vill kunna dela med mej av lite bilder men de far nog vanta. Skulle iofs kunna koppla in kameran i den har datorn och lagga in utan att spara, kasnke ska gora de. Nagra som ar sugna pa att se lite nya bilder? :)
Did I say something way too honest?
Made you run and hide like a scared little boy
I looked into your eyes
Thought I knew for a minute now I'm not so sure
So here's to everything coming down to nothing
Here's to silence that cuts me to the core
Where is this going?
Thought I knew for a minute but I don't anymore

Mycket men ingenting

Har hur mycket som hellst jag skulle vilja saga men vet inte hur jag ska borja sa skiter i de. Livet rullar pa, forsoker gora sa mycket som mojligt men de ar svart nar inte energin finns :( Imorgon ska jag iaf till outlet (kanns som jag tjatat om den i narga inlagg nu), fan om de bara ar skit. Kommer bli besviken till 1000 iaf. Da kommer jag sakert trost shoppa massa skit iastallet, haha. Daniela har fixat vattenrenaren sa antligen ar vattnet som de ska och inte smarkar som en swimingpool.

Har kollat lite pa flyg hem, runt 16 timmar, inte sa farligt. Mellanlandning i seattle och reyjkavik eller endast i London. Far se vilket de blir, ar ju ett tag kvar. Maste kika vilka som har de basta bagagreglerna, de ar de viktigaste ;) Vill ta med mej sa mycket hem men far prioritera det viktigaste. Hade ju inte sa mycket med mej hit och de mesta jag hade har jag antingen atit upp eller gett bort ;)
Kvall blir de tjejkvall med grillning och chill, nan ol slinker nog ner ocksa, beror pa vad magen sager. Funderar pa att varma upp poolen ocksa, vore grymt skont men vet inte om de bara ar jag som vill bada :P
Vill ocksa fa igang min dator, lagga in bilder och framforallt branna ut dom ifall hela datorn skulle krascha. Ar ju bara laddaren de ar fel pa men man vet aldrig, kan aldrig lita pa datorer, dom gor som dom vill. Har ju en hel del nya kort i kameran jag skulle vilja se men far val vanta tills jag kommer hem. Jag ar den som aldrig kollar pa bilderna i kameran utan vantar tills dom ar i datorn, mycke roligare da :) Sa har ingen aning om va de ar for kort i kameran nu, ska bli intressant att see ^^
Blek borjar jag bli ocksa, lite sma panik nu innan jag ska hem. Vill ju inte komma hem och va lika blek som nar jag akte, da far jag ju skammas, haha. Men dom senaste dagarna har de inte varit na solvader, och nar det val ar det  jobbar jag:( Har aven sokt nagra jobb, utanfor byn. Hoppas verkligen jag kan fa natt, kommer inte orka med att bo i byn allt for lange. Kan gissa vad manga tanker just nu efter dom last den meningen, men de skiter jag i.
Powernap sen dags att tanda grillen!

PAKET!

Fick mitt efterlängtande paket  av mamma idag. Rev upp det direkt eftersom jag visste vad som fanns innuti J fick smaka godiset och hon älskade det, lixom jag :D Smällde i mej halva påsen direkt men de fick jag allt betala för :( Jävla mage! Men gött va de. Fick även ett brev från Mördilaine, tack så mycket!

Va till Beverly mall idag för första gången, va inget för mej. Gillade den inte så mycket, enda jag hitta va ett par leggins. Kasnke för att jag inte kollade så noga eller är inställd på att åka till outlet på lördag och spara mina pengar tills dess. Har också börjat kolla upp flyg hem i början av december. Vet inte om de är billigare och boka nu eller om man ska vänta? Kanske slipper betala biljetten själv, beror om jag får läkarintyg eller inte. A skulle kolla upp och boka en tid för undersökning. hoppas dom kan signera så jag slipper betala :)


Min kära vän sa några kloka ord till mej idag. Jag har försökt att insett de förlänge sen men har alltid försökt tänkt att de kommer bli bättre, att du kommer ändras. När jag tänker tillbaka så har inget ändrats, du behandlar mej fortfarande som om jag vore en docka (ordagrant). De får fan vara slut med de nu, nu ska jag göra de på mitt sätt, inte anpassa mej efter dej! Lets play the game!


Domedagen!

En timme kvar tills min LCC kommer och vi ska disskutera min hemresa. Kanns fortfarande bra, har inte fatt kalla fotter eller va de ar man brukar saga. Har ingen aning om vad som kommer bestammas eller vad som galler men forhoppningsvis far jag reda pa nar de ar dags att saga adjo och lamna allt bakom mej. Kommer bli tufft att saga hej da, vill verkligen inte gora de men nagot jag maste. Ar nog lattare och saga hej da nu an om jag skulle stannat i ett ar. Men jag kommer inte saga hej da utan see you :)

ska sla pa lite kaffe sa jag piggnar till sen ar det dags!
Update

Motet gav inte sa mycket, fick beratta varfor jag ville aka hem och signera ett papper, that's it. Sen pratade dom lite grann, vet inte om vad man antagligen om att hitta en ny au pair. Jag kommer stanna sa lange dom behover mej, lutar att fa aka hem i december. Ska kika pa lite biljetter hem ochl ar boka sa fort jag vet nar den nya kan komma.
annars, shoppade lite idag dock inget till mej. Hade inge humor for att prova klader, ar helt slut i kroppen. Ligger i sangen och ar helt dod, pjuu. Fan vet inte va man ska kopa till alla och till vilka? Har ju bara vart borta i 3 manader, sa ar ju inte sa lange. Vi far se, koper till familjen iaf sen far vi se. Bli inte besvikna om ni inte far natt, lar tanka pa bagaget ocksa ;) Ska iaf till outlet gallerian pa lordag och hoppas hitta MASSA fynd :D Har sparat undan lite pengar sa jag verkligen kan handla :)

MELON!

Jag fattar inte,  har blivit helt fralst i melon. Ater det sa fort jag blir hungrig, de enda jag ater. Igar at jag tre stycken och lite wok, idag ar jag redan uppe i tre :O Helt sjukt, ni kan fatta hur ofta jag pissar och hur uppsvald min mage ar. Vet att jag borde ata annat men blir ganska full i magen av meloner sa orkar inge annat :P Och min mage skriker inte av smarta, bara nar den ar full men jag fortsatter och ata anda :P
Idag har varit en bra dag, varit pa ovanligt bra humor, hoppas de kan halla i sej. Men jag vet att de kommer vanda, om nan dag, nar magen satter igang igen, nar kroppen skriker efter naring eftersom den bara fatt melon :P
Ska dra till gymmet straxt. J kom hem tidigare sa ar off nu, skont :) Har inte vart pa gymmet pa en vecka tror jag, dags att gora ett besok. Fattar inte hur de ska ga nar jag kommer hem, hur ska jag trana da? Jag hatar gymmet pa hemmet for det ar sa litet, vet att jag inte kommer ga dit fast jag borde, och tid kommer jag ha sa kan inte skylla pa de. Far ta tag i de nar jag kommer hem. Maste sluta tanka pa sana sma saker, de far jag ta i tur med nar jag kommer hem, nu har jag viktigare saker att ta i tur med.
Imorgon kommer min LCC hit for att diskutera min hemresa. hoppas jag far reda pa da hur lange jag far stanna och hur det blir med biljetten. Verkar som att jag kommer fa stanna till december iaf :)

Nascar

NASCAR next, update tonight (maybe) :)


Update

WOW vilken jävla upplevelse. Kan inte beskriva känslan jag fick när dom startade bilarna och drog iväg, vilket jävla ljud. Va lite skillnad från folkrace kan jag ju säga haha. Lagt ut ett klipp på facebook för er som är nyfikna :) Visst vart de lite utdraget när dom kört några varv, utspritt och inte så mycket som händer. Men starten och omstart efter gulflagg va mycket intressanta, alla på en gång. Vi kollade inte klart på hela, va så jävla hett, säkert upp emot 37grader. Men va klart bästa upplevelsen hittills. Invigningen va cool, fallskärmshoppare och sånahär militär(?) flygplan. Tror dom heter Air Force aircraft? Aja, dagen har varit helt jävla awesome :D


Vet tyvärr inte hur man snurrar på bilen via bloggen så ni får snurra på er :)


Ligger nu å tar igen mej. Vart sent igår och tidigt imorse. Sov över hos Madde för att hon skulle slippa köra hem mej och Gregory bor ändå i närheten så han plockade upp mej där i morse. Gårdagen va helt okej, inte den bästa men heller inte den sämsta. Hade mycket trevligt hemma hos Stella, hade gärna stannat där hela kvällen istället för att gå ut. Slutade dricka ganska tidigt för visste att jag skulle köra idag och ville inte heller va jätte bakis under the nascar.

Imorgon eller på tisdag är de dags för mötet, vill bara få de överstökat. De betyder inte att jag vill åka hem på en gång, vill bara vet hur allt kommer bli, när jag måste åka hem osv. Vill veta vilket bolag jag ska flyga med så jag kan kolla upp de här med övervikt. Tror nästan de är billigare och checka in ett extra bagage än betala övervikt, någon som vet?



Jobb?

Klockan är 11pm på en fredagkväll och jag försöker tvinga att hålla mej vaken. Jobbar så blidde ingen utgång men hoppas på en imorgon :) Va och hälsade på J på jobbet ikvällst. Dom spelade in nån halloween scen och va meningen att barnen skulle va med men när vi väl kom dit ballade dom ur. Va iaf fränt att se hur det går till. Har vart på två inspelningar nu och dom va helt olik varandra.

Jobbar hos A inatt, hon skulle ut ikväll. Kan sova här på soffan om jag vill men känn som att jag vil sova "hemma". Få sova tills jag vaknar istället för att bli väckt av barnen tidigt på morgonen. Förhoppningsvis blir det en liten utflykt imorgon, försöker göra så mycket som möjligt nu. Vet ju aldrig när dom skickar hem mej. 2 veckor? tre veckor? 5 veckor? 2 månader? Hoppas jag hinner va med på bröloppet och fira halloween.

Just nu sitter jag och skriver CV och personligt brev, känns som om jag behöver ta taag i de dära men ändå inte. Eftersom jag inte räknade med att åka hem så är ju vintersäsongsjobben ganska körda. Känns även lite fel att sitta på andra sidan atlanten och skriva jobbansökningar. Vet ju fortfarande inte när jag kommer hem. Känns inte som att jobbgrejen är mitt största problem just nu, har viktigare saker att tänka på.

Doktorbesok!

Nu finns de ingen atervando. pratade och berattade for min LCC igar att jag bestamt mej for att aka hem. Sa klart vill hon veta varfor och tyckte inte min forklaring va nog bra, sa jag berattade aven om magen. Att den gjorde sa att jag har minder energi osv. Hon kommer inte skicka hem mej forran jag uppsokt en doktor, sa du kan pusta ut mamma :) Jag sa att de inte ar natt allvarligt och att jag hade de forra sommaren. Berattade att dom misstankte chron men faststallde inget, och efter jag sa den meningen sa ar det doktor som galler. Vi ska iaf ha ett mote inom dom kommande dagarna och planer allt, familjen, jag och LCC:n.
Efter jag lamnat av lilltosen pa dagiset sa ska jag aka hem till Madde och hamta hennes dator. Tankte ta tag i lite saker och behover en dator med vara svenska bokstaver. Snall som hon ar lanar ut den till mej, men saklart far hon lana den har :) Jobbar aven ikvall/natt men hoppas pa utgang eller natt imorgon kvall istallet. Och pa sondag ar dagen jag langtat efter, ska bli sa javla kul (hoppas jag). Trevligt sallskap har ajg ocksa sa kommer nog bli en toppen dag, wiiihooo :D
Ska plocka ihop lite nu, haller pa och tvattar men tror de blitt na fel pa maskin :S Typiskt!

Misslyckades!

Fatt lanat J's dator nu nar min laddare pajat. Bra tajming, ska forklara varfor lite senare i inlagget. Kan inte bjuda pa na mer bilder och sen far ni sta ut med att jag inte kan anvanda vara 3 svenska bokstaver, anstrang er :)
De sags alltid att man ska folja hjartat och inte hjarnar, i de har fallet har jag gjort tvart om, jag har gatt efter hjarnan. De kanns hemskt men jag vet att de har ar natt jag maste gora for mitt eget basta. Jag kan inte forklara kanslan jag har just nu. Ar sa javla forvirrad, besviken, kluven men samtidigt sa kanns det helt ratt.
Jag har aldrig brytt mej vad folk tycker och tanker om mej men nu kanns det som alla kommer tycka att jag misslyckats. Jag HAR misslyckats, jag fixade det inte ett helt ar men jag forsokte iaf. Jag provade och insag  att de har va inte alls ett liv jag vill leva. Vet att jag kommer fa hora mycket nar jag kommer hem, den smallen tar jag. Kommer nog heller inte ma sa bra forsta tiden hemma sa jag ber er ta avstand, lat mej fa va den som tar steget.
Jag ar anda stolt over mej sjalv som vagade ta steget ut i livet, vagade prova. Sen att de slutade sa har va inte riktigt planerat men jag visste om att risken fanns innan jag satt mej in i de har. Jag angrar absolut inte att jag akte, dom har manaderna har varit fantastiska och de kanns hemskt att lamna de.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst men just nu har jag inte humoret for det.
Sammanfattning: Jag kommer hem men vet inte nar. Jag stannar sa lange dom behover mej, tills dom hittar en ny.

Paus

Tar en paus, återkommer!

Bôtt´n napp!

Gårdagen va kan jag säga? Sjukt jävla besviken, vilken flopp de va, haha. Jag och Madde va pepp som fan, satt vid mej å drack lite. Drog ut å kollade läget och insåg då att de inte va nått för oss. Men hoppet om att de skulle bli bättre senare på kvällen fanns så vi gick hem å drack lite mer, tjålade å hängde på verandan. Några timmar senare drog vi en repa till men va värdelöst. Tog en bärs på (den enda :O) serveringen där folket bestog av 50+:are, tummen upp! Nej nog om gårkvällen, finns inget att berätta! Punkt.

Har varit och hämtat barnen, dumpade av dom at swork för J och hennes "date" va där. Sitter nu ute på verandan och väntar på att Madde ska kvickna till liv. Ikväll är de tydligen nå svensk luciaträning eller va de är. Funderar faktiskt att gå å kika va de är för nått, om jag inte ska jobba. Hä spösch!

Har faktist lite nya bilder, dock inte många :( Men kameran ligger i Maddes väska och vill inte gå in å väcka henne, update kommer senare ikväll =)


Update 9pm

Vart ingen luciaövning för min del. Sandra kom över, vi gick till nån thai ställe å käkade sen hem till mej å tog en kaffe + nybakad pumpapaj. Skiiit god =) Jag, J och barnen bakade den på förmiddan, J är helt jävla bäst! Vi pratar om allt,  känns mer som en vän än en "mamma" :)

Iaf, drog och tränade när Sandra åkte. Gick ganska lätt, lättare än vanligt iaf. Är ingen gymfantast så oftast går de jävligt segt å är såååå tråkigt. Men gör de bara för nacken ska orka med, måste bygga upp musklerna runt omkring. Huvet har blitt sneare och de känns inte så kul. Armen domnar bort om jag kör för mycket bil och huvudvärken kommer mer och mer. Så nått måste göras och gymmet är enda medicinen säger dom så.
I torsdags va de 4år sen, sjukt va tiden går. De som känns mest frustrerande är att de kommer nog aldrig kunna bli bra men med hjälp av att stärka upp musklerna kasnke de blir bättre. Återstår att se.

Lovade lite bilder så bäst jag håller mitt löfte =)






ENERGI :D

Ligger nu och slappar (som vanligt) innan de är dags att åka till dagiset. Va meningen att jag skulle sluta efter de men måste hämta dom och sen köra F till hennes gym class. A skulle på nå möte tillsammans med J om filmen dom ska göra i vinter men efter de skulle hon ta barnen.

Är nån musik festival på gatan här vid mej i morgon så "stora vägen" är avstängd, ska bli skoj. Mycket folk kommer de bli. Va meningen att jag skulle ha barnen lörda kväll för J ska på brölopp men A skulle ta dom, vilket betyder att jag kan gå å kika på festivalen :) Jag har världens bästa host family. Barnen är underbara och mammorna är toppen, hur coola som hellst. Men inget slår min riktiga familj <3 hihi (pluspoäng nu mamma?)

Känns som om de här kommer bli en bra dag, vet inte varför men hoppas verkligen känslan håller i sej. Jag har energi, det pirrar i kroppen men jag vet inte från vad, känner mej glad och är allmänt pigg :) *peppar peppar*


RSS 2.0