Shoppingdag!

Idag har de varit en heldag ute i affärer. Gick ner på stan runt 11-tiden för Gabriella skulle klippa sej. Själv köpte jag mej en tidning, letade upp en bänk, satte mej och njöt i solen, riktigt skönt! Lite färg hoppas jag på att jag fick :) Sen gick vi vidare till kupolen. Har vandrat runt där tills nu typ, och klockan är 18.30 :P Men fick tag på lite kläder iaf.
  • Ett par jeans
  • Trosor
  • Legging
  • Jeans leggins
  • Tröja
  • Ett linne
  • 2 st t-shirt/tunika (vet inte va de heter) haha
Imorgon sätter jag mej på tåget mot Malung. Dit å hälsa på lite sen hem. Usch, vill verkligen inte hem. Är så oerhört skönt att vara borta från byn. Längtar inte hem ett dugg. Har dock bara varit borta sen söndan, men ändå. Vill kunna känna saknaden, vill känna att jag vill hem, men jag gör inte de? När jag bodde i Falun tyckte jag de va kul att komma hem, men nu vill jag bara där ifrån. Men det står inte på förrän jag försvinner i 13 månader, längtar som en tok. Kommer garanterat att få hemlängtan någon gång då och då men de är verkligen inget som ska få stoppa mej! Det är nu eller aldrig!

En fråga, vad händer på Valborg?? ?? ?? ??

Väntan på bervet!

Intervju idag gick fint. Svarade på lite frågor både på svenska och på engelska, sen va de inte så mycket mer. Kändes ganska onödigt för har ju i princip svarat på allt i ansökan redan. Men nu kan jag inte göra så mycket mer än att vänta på att brevet från CC ska dyka upp i brevlådan.

Tänkte jag skulle ladda upp lite bilder från skotercrossen i lördags men har inte orkat lagt in dom på datorn än, dom kommer så småning om :) Är fortfarande besviken på att jag inte fick se klart finalen. Hade sett fram emot att åka iväg å va borta från byn och inte känna någon press på att åka hem, men ikke! Har inte så mycket mer att säga om de mer än att jag tycker de va dålig stil. Hade jag vetat de hade jag fan tagit egen bil eller fixat de på annat sätt. TYPISKT!

Imorgon är det löning :) Ska passa på att shoppa lite nya kläder tänkte jag, om jag hittar något som passar vill säga. Skulle behöva ett par nya jeans, men är inte de lättaste att hitta till min kropp :( Vill ha tillbaka den jag hade när jag va sjuk. Jag ska väl egentligen inte klaga, men de är just benen å stjärten som samlat på sej lite väl mycket. Hade vart skönt om lite försvann så jag kunde få på mej kläderna igen :P När de gäller överkroppen så hoppas jag på att hitta lite fina linnen/tunikor. Är inte den som direkt gillar att gå runt å kolla på kläder, hatar att prova så hoppas jag kan hitta något direkt. När jag inte ska ha något hittar jag det direkt men när jag väl ska ha något, vart finns det då? Efter miljoner prövningar kan jag, om jag har tur, hitta något som duger och passar. Hittade ett par skitsnygga jeansleggins idag, men passade dom? -NEJ, typiskt!

Nu ska jag vara lite social. Blir nog att kika på den andra filmen vi hyrde igår, dock inte skräckfilmen. Den fick Jesper kika på själv igår för varken jag eller Gabriella va sugen att ligga vaken hela natten. Skräckfilm kan jag se på när jag vet att jag inte ska sova själv och att jag har någon att krypa nära, haha.


Bort från byn!

Va några dagar sen sist nu men ska jag va ärlig så hade jag glömt bort att jag hade en blogg, haha. Händer inte så mycket i mitt liv mer än att jag bara går å drar bena efter mej och väntar på att få börja jobba eller att få åka till USA. Ska på intervju imorgon med CC, hoppas de går bra och att dom godkänner mej =) Ansökan är iaf skickad och klar. Den granskas väl nu och jag hoppas på att få sätta igång med matchningen till veckan! Även om jag inte skulle hitta en familj på en gång så skulle de ändå kännas så oerhört skönt att känna att de är på riktigt.

Nu väntar jag på att köttet ska grillas färdigt, själv ska jag skära upp lite sallad :) Ikväll ska vi se på film. Va iväg och hyrde 3 stycken, får se vilken de blir. Inte skräckisen hoppas jag för då vet jag en som kommer vara trött på intervjun imorgon :P Nej nu är de mattajm. Uppdaterar imorgon å berättar om intervjun, om jag kommer ihåg och om de är nått att berätta om vill säga :)

Cya!

Beslutsångest!

Ett steg närmare. Ska på intervju på måndag, hoppas bara dom godkänner mej :) Tänk om jag kan få komma iväg redan i sommar, skulle vara så oerhört skönt och kul men samtidigt kasnke de vore bra och jobba ihop lite mer pengar så jag kan shoppa å roa mej ännu mer där borta =) Jag vill, jag vill iväg nu!

Åkte till Madelene och Testiklas igår. Drack lite vin, kollade på film och tjålade. Grabbarna va i garaget så jag och madelene hade mys för oss själva. Pysslade om henne lite, stackarn. Tycker du är stark ändå som fixar (nästan) allt med tanke på din smärta å allt skit :( lider med dej, mycke kärlek till dej <3

Har även börjat funderat över hur jag ska göra med lägenhet över sommaren. Orkar inte bo hemma, vill ha något eget. Men sticker ju förhoppningsvis till USA inom dom närmaste månaderna, så =/ det är ju tre månaders uppsägningstid, typiskt! Men om jag skaffar en å samtidigt säga upp den, känns ju lite dumt men va gör man? Då blir det mellan maj/juni-augusti. Vad tycker ni? hur skulle ni gjort? HJÄLP MEJ!!!!

Ansökan är klar!

Vaknade runt sju tiden och kunde verkligen inte somna om, var inge trött. Så jag slog på datorn och gjorde klart det sista på kollaget och rättade de som behövdes rätta på brevet. Känns oerhört skönt att allt är klart nu, hela ansökan är klar. Kan ni fatta? Nu är det på riktigt, wiiiii :) Som tur va kunde jag skicka in kollaget via mail så slipper bilderna bli så dåliga när man skriver ut dom. Har också fått in fler referenser som ska läggas på lådan så fort jag kommer ut.
Kom ju på att jag skrev en checklista i den andra bloggen, en uppdatering av vad som är klart och inte klart :)

Min check-lista (har jag glömt någon som är viktigt får ni gärna kommentera):
*Skriva klart ansökan - KLART
*Skriva och rätta det personliga brevet - KLART
*Fixa ett kollage - KLART
*Hälsoundersökningen
*Fixa belastningsutdrag från polisen
*Be referenserna fylla i papprena - KLART
*Fixa internationellt körkort
*Nytt pass (eftersom mitt går ut under mitt år i USA)
*Fixa visakort – KLART
*Fixa visum
*Köpa presenter till värdfamiljen
*Resväska och handbagage?
*Beställa ”120-personbevis”
*Fixa bra försäkring

Funderingar och ordbajs!

Vad är mina drömmar? Hur vill jag att livet ska se ut? Vad vill jag göra med mitt liv? Kommer jag någonsin hitta rätt? Många tankar som snurrar, de snurrar fortare än virrvelvinden på Liseberg. Dom gör mej förvirrad och stressad.

Livet är som att gå på en väg, en väg full av vägskäl. Vad gör man när man når ett sånt? Hur ska man kunna veta vilken väg man ska gå? När man väl börjat gått åt ett håll och upptäcker att de inte va rätt väg, ska man då vända om och ta den andra vägen eller ska man fortsätta och hoppas på att det blir bättre eller att ett nytt vägskäl dyker upp?

Jag har valt fel vägar, vägar då jag har mött på hinder, men jag har lyckats kämpa mej förbi dom flesta. Jag har även valt rätt vägar, vägar som kändes rätt då, men som tyvärr ledde till ett nytt vägskäl.
När vet man att en väg är rätt? Finns de vägar utan vägskäl?

Vägen jag valt nu hoppas jag ska kunna leda mej till USA och att jag efter vägen ska komma på vad jag vill i livet!

/M

Trevligt!

Gårdagen var över förväntan, hade hur trevligt som helst. Riktigt kul, om man bortser "efterfesten". Men de är smällar man får ta (ordagrannt) Ni som vet vad som hände förstår vad jag menar. Och självklart vart kameran proppad med bilder vilket jag gillar. Dock gillar jag inte den nya kameran, bara hälften av alla kort som blir bra :( Ska nog skicka tillbaka den å välja en ny. Vill ju att alla kort ska bli bra! Träffade några jag inte har träffat på länge. Blir inte att man ses så mycket över vintern, men så fort folkrace säsongen drar igång så träffas man :)
... Och ska verkligen försöka ta vara på den här sommaren så mycket jag bara kan, för nästa sommar befinner jag mej förhoppningsvis i staterna :)

Har haft en trevlig kväll även idag, mer behövs inte att tilläggas!

Smakprov från festen...








Tacopaj!

Idag vart de en tur in till Ludvika. Skjutsade "farmor" som hade lite ärenden att göra, och eftersom hon inte får köra själv så är de klart man ställer upp. Åt självklart på china, vilket är standard när vi två är in :) Åt nog för ett x antal personer, men gött va de då! Köpte mej en cykelpump så jag kan börja använda cykeln nu när de börjar bli bart, men tror ni den passade? - NEEEJ, såklart inte :( Typiskt!

Mamma ville ha nå gott när hon kommer hem från jobbet ikväll så har gjort ett försök att göra en tacopaj, får se om den är ätbar. Kan inte bli värre än kladdkakan jag gjorde iaf :P

Är det någon som gillar att fixa till bloggar å "puffa" dom lite så får ni gärna säga till. för de är verkligen nått jag inte kan, eller kan kan jag säkert men har ingen ork eller intresse till det så.

Nej nu ska jag ta mej "en" tugga sen åka upp till stugbyn å kanske ta mej en grogg ^^

/M

motivation?

har motivationen kommit för att stanna? hoppas verkligen de. följde med stefan ner till gymmet idag, riktigt skönt. Men nog känns det att man inte tränat på ett tag. kommer nog upptäcka att jag faktiskt har muskler i kroppen imorgon. träningsvärk? återstår att se.

Ligger just nu och kollar på JOI big air live, Piffen tog sej till final men åkte dock ut mot jon olsson. Från Säfsen till världsklass, bra gjort! :)

Har inte så mycket mer att skriva. update kommer ... nån gång :P

intervju!

nu känns de verkligen som att de är pågång. USA kommer närmare och närmare. Idag ringde dom för att boka in en intervju, men eftersom jag heller ville åka till Falun är till stockholm så skulle dom ringa upp nån dag i veckan så skulle vi bestämma en dag som passade båda :) måste även fixa två till referenser, lär ta tag i dom nu, snarast!

Kollade igeonom bilderna från helgen. vart en hel del tagna kan jag lova. laddat upp "några" på facebook, ni får kika där om ni är intresserade. kameran gick runt, ingen aning vilka som tagit vissa bilder men det gör inget. kul när de är fler som fotar :)



slänger upp en bild från nattkröken när jag ger mej in i leklandet och blir bet :P

Ett steg närmre!

Fick ett samtal från CC igår, ansökan är granskad :) Endast lite små grejor som lär fixas sen är det igång, äntligen"

Avslutningsfesten i söndags var över förväntan, mycket trevligt och framför allt god mat :) Bilder kommer senare när jag får ork att lägga in dom. Vart en hel del bilder tagna. Har faktiskt inte kollat på ett enda kort än så de blir en överraskning. Jag va ju inte den enda som använde min kamera så kan bli intressant att se vad som togs :) Trots att jag va grymt trött på jobbet på slutet så saknar jag det allt lite grann. Tror mest de är den sociala biten jag saknar, arbetskamraterna och allt runt omkring. Tack alla för denna säsong. 
 
Annars, ligger för tillfället i Borlänge hos Jesper och Gabriella. Drog hit idag, kände att jag vill komma bort lite. Dock åker jag hem redan imorgon :( Bilen va full på fredag så har ingen skjuts mer än imorgon och buss orkar jag inte med. Var även ner till chefen och fick schemat för sommaren. såg rätt bra förutom en helg, men ska nog lösa sej ändå. Får försöka byta den helt enkelt. Den helgen får absolut inte missas. Det enda som kan stoppa mej är USA, annars ingenting (:

Till helgen är det dax för den årliga motorklubbs festen. Skapligt med anmälda, över hundra så kan bli skoj. Ska dock  inte ha för höga förväntningar för dom senaste åren har festen oftast dött ut rätt fort, endast några få som hållt igån långt in på natten.

Just ja, detta inglägg skrivs från min nya dator. Köpte en ny idag och än så länge är jag riktigt nöjd med den. Tog ett tag innan jag fattade mej på den, men det kommer. Lär mej mer och mer, :)
Nej, nu ska jag försöka sova en skvätt. Natti!

Står still!

Ja, på au pair fronten har jag kört fast totalt. Eller jag har skickat in ansökan och väntar fortfarande på svar. Kan inte berätta så mycket mer om de, är bara att vänta och se :(

Har blivit arbetslös nu, känns inte direkt super. Va fan ska jag göra nu? Ta tag i träningen kasnke, men vart är motivationen? Den är som bortblåst, putts väck! Hoppas den dyker upp snart!

De här med bloggande va kasnke inte min grej? Vet aldrig va jag ska skriva om, men blir väl någon kort uppdatering då och då. De får duga. Blir väl förhoppningsvis mer när sökandet kommer igång.

Sitter nu å väntar på att Linn, Malin och Simon ska komma. Blir intag av alkoholhaltiga drycker ikväll, vilket det även blir imorgon (: Tillägger inget mer :P vad som händer återstår att se!



Kan tillägga att suget efter att få köra igen växer, 3 år sen sist :(



Svårt!

Chefen på hemtjänsten ringde idag och erbjöd mej jobb över sommaren. På ett sätt vill jag tacka ja men även nej. Trivs jätte bra där nere MEN jag vill ju bort här i från. Vill inte vara kvar här, trivs som en fisk på land. Dessutom fick jag bara en dags betänke tid, hon ville ha ett besked redan imorgon. Jag vill ju veta om jag fått nå annat jobb å framförallt om jag kommer iväg till USA.  Åh alllt vart så svårt nu, varför måste hon ha besked just nu. Dom har aldrig varit ute så här tidigt så varför just nu? Aja, bara försöka göra det bästa utav de. Men hur är de?

Annars så flyter livet på som vanligt, upp å ner. Gör sista dagen i backen imorgon, vilket känns oerhört skönt. Nackdelen är bara att jag blir arbetslös. Fan, jag blir arbetslös, har inte tänkt på de sättet förut. Man får lite småångest när man tänker till. Vad händer nu? Vad ska jag göra om dagarna? Vart ska jag ta vägen? Hur ska jag klara mej? många tankar snurrar i huvve, och att "du" är där å förvirrar de gör inte saken bättre.

Ska försöka fixa till bloggsidan så den blir lite snyggare, men det krävs både kunskap och ork vilket inte har dykt upp än men de kommer :) (läs att jag kommer be Malin om hjälp)

Cya /M

Flyttad!

Flyttade till blogg.se då jag tycket den andra sidan va så komplicerad och tråkig. Fattade mej inte riktigt på den, haha.

På au pair fronten står det still, inget nytt har hänt. Väntar fortfarande på svar från förmedlingen. De går sååå segt, vill ju som sagt iväg nu, eller åtminstånde innan hösten! Är trött på de här. Blir de inget  USA i sommar hoppas jag på att få ett jobb utanför den här kommunen, men med mitt  flyt blir jag väl kvar även denna sommar :(

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så slänger upp lite bilder istället (:


Skolavslutningen i 9:an 2006



Studentdagen 2009 - Saknar er alla!



Svenska rallyt 2010



Min tatuering



Se upp, bred last!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0